Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, kitap konağında öğrencilerle bir araya geldi

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer, ziyaretler kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden birisi olan Nuri Yazıcı Kitap Konağı’nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu kapsamda öğrencilerle eğitime ve sınava yönelik görüştü. Yakın zamanda sınava girecek olan öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Dinçer, belediye temsilcileri olarak öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Hafta sonu yapılacak olan YKS öncesi; Nuri Yazıcı Kitap Konağımızı ziyaret ederek, öğrencilerimize başarılar diledik. 1 yıl boyunca büyük bir emek ve sabırla çalışan tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe