Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer duyurdu; Aksaray’da yeni bir çağ başlıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Aksaray Teknoloji Eğitim Merkezi (AKTEK), gençlere yönelik yeni bir eğitim programı hazırlığı içerisinde. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, AKTEK’te yeni eğitim modelleri hayata geçecek.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre AKTEK içerisinde; Siber Güvenlik, 2D ve 3D Modelleme , Teknoloji ve Eğitim Alanında İleri Seviye Eğitimler, Autocad & SolidWorks 3D Max, Lumion, SketchUP kursları verilecek. Verilecek olan bu kursların yanı sıra kişisel gelişim, iletişim ve etkili konuşma ve iletişim becerilerinizi geliştirecek olan, İngilizce kursu ve diksiyon kursu da vatandaşlara sunulacak.

Aksaray Teknoloji Eğitim Merkezi içerisinde yer alacak olan bu eğitimler, şehir içerisindeki vatandaşların boş zamanlarını etkili şekilde değerlendirmelerine olanak tanımasının yanı sıra vatandaşlarına kişisel gelişimlerini ilerletmeleri bakımından da önem arz edecek.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Lise ve üstü eğitime sahip bireylerin teknik becerilerini geliştirmek ve geleceğin mesleklerine hazırlamak amacıyla modern bir eğitim merkezi olarak hizmet verecek olan projemiz şehrimize ve gençlerimize Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, en kısa zamanda hizmetinizde” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe