Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer; “Doğamıza sahip çıkıyoruz”

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında yer alan çevre temizliği çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklarda çevre temizliği yapılmasına önem veriliyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi personelleri tarafından şehrin dört bir yanında icra edilen çalışmalar kapsamında, vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı parklar temizleniyor ve bakım çalışmaları yapılıyor. Bu kez Kent Park etrafına çalışmalarını icra eden Aksaray Belediyesi personelleri, çevrenin temiz tutulması bakımından da vatandaşlara hatırlatmada bulunuyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara çevrenin temiz tutulması noktasında çağrıda bulunarak “Yeşilin her tonunu barındıran; Kent Parkımızda çevre temizliği yaparak doğamıza sahip çıkıyoruz. Özellikle yaz akşamları hemşehrilerimizin yoğun kullandığı parkımızda çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte çevremizi temiz tutalım” sözlerine yer verdi.

Ağustos Gerçe