Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer çalışmaları yerinde inceledi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin dört bir yanında gerçekleşen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer, bu kez de Ebulfeyz Elçibey Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediyesi, Ebulfeyz Elçibey Caddesinde; altyapı, üstyapı, peyzaj, orta refüj yenileme, kaldırım ve bordür çalışmalarını başlatmıştı. Şehrin en işlek caddelerinden birisi olarak ön plana çıkan ve Kafeler Caddesi olarak bilinen bu caddenin daha estetik olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Şehrimizin en işlek caddelerinden; Ebulfeyz Elçibey Caddesinde başlattığımız çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Bu süre zarfında esnaflarımızdan ve çevrede bulunan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Aksaray’ımıza yakışır bir görünüme kavuşturup, güvenli trafik akışı sağlayacağız. Geleceğin Aksaray’ı için çalışmaya devam edeceğiz. Her şey; Aksaray’ımızı daha yaşanabilir ve estetik bir şehir yapmak için” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’da yapılan bu çalışmaların sayısının artması, şehre kazandırılacak modern havanın tecelli etmesi bakımından önem arz ederken, aynı zamanda bu çalışmaların şehrin ihtiyaç duyulan her noktasında yapılması da vatandaşlar tarafından isteniyor.

Ağustos Gerçe