Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Belgemen, “2024 yılında umudumuzu tazeleyerek, hedefimize ulaşacağız”

Eskil Belediye Başkanı Necati

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, yeni yıla yönelik açıklamalarda bulunarak iyi dileklerini sundu. 2023 yılını değerlendiren ve 2024 yılından beklentileri dile getiren Belediye Başkanı Belgemen, yeni yıla yönelik konuştu.

2023 yılının Eskil İlçesi ve Belediyesi için çok verimi bir yıl olarak geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Belgemen; “Bölgemizde ve ilçemizde Rabbime şükürler olsun toplumumuzu derinden etkileyecek herhangi bir üzücü olay yaşanmadı” dedi.

Belediye Başkanı Belgemen sözlerinin devamında ise, “2024 yılında ilçemiz ve bölgemiz açısından İnşallah hayırlara vesile olur. Türkiye Yüzyılının miladı olan 2024 yılında huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışarak hedefimize ulaşacağız. Başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Eskil’imizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır”  şeklinde konuştu.

En büyük zenginliğin birlik beraberlik olduğu dile getiren Belediye Belgemen, “2024 yılından umudumuz büyük, hayalimiz büyük, ulaşmaya kararlı olduğumuz hedefimiz büyüktür. İnanıyorum ki; bu yeni yılda, daha büyük sevinçler ve heyecanlar yaşayacağız. Yine en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimiz; dostluk ve kardeşliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının başta hemşerilerimize ve ülkemize kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum” şeklinde sözlerine tamamladı.

Haber: Fatma Altınok