Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkan adayı Karacaer: “Vatandaş değişim istiyor”

Seçim çalışmalarını büyük bir

Seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüyen İYİ Parti Aksaray teşkilatı, bugün Nora Alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Esnaf ve vatandaşlardan değişim için Aksaray’da en güçlü aday olan İYİ Parti Adayı Karacaer’e destek isteyen İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır “ Aksaray Hizmeti İyi Kadrolar ile alacaktır. Şehrimize değer katacak projeler hazır. Seçim yarışı İktidar partisi ile İyi parti arasında geçmektedir. 31 Mart Gecesi zaferi kutlayan iyi parti olacaktır. “ dedi

Esnaf ve vatandaşların kendisine göstermiş olduğu teveccühden memnun olan iyi parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer “ Seçim gezilerimizde buluştuğumuz esnaf ve vatandaşlar değişim istediklerini yüksek sesle haykırmaya başladılar. Yıllardır hizmet alamayan,  her seçim dönemi kandırılan Aksaraylılar, 31 Mart seçimlerinde İktidara gereken cevabı verecektir. “ dedi.

Seçim çalışmalarında ilgi ve desteklerden memnun olan İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’ e Milletvekili Turan Yaldır, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın kolları Başkanı Naciye Akkuş Türk il-ilçe parti yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. adayları eşlik etti.

Haber Merkezi