Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkan adayı Karacaer “Kapı Çal Gönül Al” etkinliğiyle vatandaşlarla buluşuyor

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında başlattığı, “Kapı Çal Gönül Al” etkinliği kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine adım adım yaklaşırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.  İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacaer adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana seçim çalışmaları yürütüyor. Sık sık sahada olan Karacaer vatandaşlarla bir araya gelerek onların seçimlere yönelik nabzını tutuyor.

“Kapı Çal Gönül Al” etkinliği kapsamında başlattığı hane ziyaretlerine devam eden Karacaer,  birçok mahalleyi ziyaret ederek mahallelilerle bir araya geliyor. Vatandaşlar tarafından ziyaretleri esnasında yoğun ilgi ile karşılanan Karacaer, seçim çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veriyor.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “Her zaman olduğu gibi, sizlerle bir arada olmak büyük bir mutluluk. Desteklerinizle yola devam ediyoruz” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok