Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkan adayı  İrfan Çıtak liderliğinde MHP heyeti; şehrin can damarlarıyla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı sanayi esnafını ziyaret etti. Geçtiğimiz günler yapılan açıklama ile MHP Aksaray Belediye Başkan aday olarak açıklanan ismin İrfan Çıtak olmuştu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklene Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan partililer adım adım seçimlerine doğru gidiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmaları yürüten MHP Teşkilatı sanayi esnafıyla bir araya geldi. Sanayi esnafı tarafın yoğun ilgi ile karşılana heyet, seçimlere yönelik esnafın nabzını tutu.  Sanayi esnafının sorun ve taleplerini dinleyen MHP Teşkilatı çözüm bulma yolunda istişarelerde bulundu.

Sanayi esnafı ziyaretine, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve teşkilat mensupları katıldı.

Ziyarete yönelik açıklamalarda bulunan MHP Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak yaptığı açıklamasında; “Bugün, şehrimizin can damarı olan sanayi bölgesinde, emeği ve özverisiyle şehrimizin ekonomik çehresini şekillendiren değerli esnaf kardeşlerimizi ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Değerli sanayi esnafımıza, samimi yaklaşımları ve paylaştıkları değerli görüşler için içten teşekkür ederim. Bu birliktelik, şehrimizin büyüme ve istihdam potansiyeline ışık tutacak adımların atılmasına vesile olacaktır. Sanayi esnafımıza işlerinde kolaylıklar diler, daha güçlü bir işbirliğinin, şehrimizin kalkınmasındaki kilit rolünü vurgulamak isterim” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok