Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bedriye Medresesi, şehrin tarihi kültürünü yansıtıyor

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Bedriye Medresesi, şehrin kültürel ve tarihi dokusunu yansıtmasının yanı sıra Aksaray’da öğrencilerin uğrak noktası olarak da ön plana çıkıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

Aksaray Belediyesi tarafından restorasyon işlemi tamamlanarak 2023 yılında hizmete açılan Bedriye Medresesi, şehrin önemli lokasyonlarından birisi olarak biliniyor. Özellikle ders çalışmak isteyen öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği bu mekân, Aksaray’ın tarihi dokusunu yansıtmasıyla da ön plana çıkıyor.

Bedriye Medresesi, Aksaray’da şimdilerde ders çalışma adresi olarak ön çıkmasının yanı sıra, içerisinde doğal taş müzesi ve açık alanlarıyla da şehirdeki tüm vatandaşların ilgisini çekiyor. Belediye tarafından hayat geçirilen projeler arasında yer alan Bedriye Medresesi ve diğer sosyal tesislerinin sayısının ve niteliğinin artırılması vatandaşlar tarafından dile getirilen önemli istekler arasında yer alıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların Bedriye Medresesini ziyaret ederek burada sevdikleri ile keyifli vakit geçirebileceğini vurguladı.

Ağustos Gerçe