Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bedriye Medresesi Aksaray’da yediden yetmişe herkese hitap ediyor

Aksaray Belediyesi tarafından restorasyon

Aksaray Belediyesi tarafından restorasyon işlemi tamamlanan Bedriye Medresesi şehir içerisinde tüm vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Bedriye Medresesi, uygun fiyatlı olması ve içerisinde öğrenciler için çalışma alanlarının bulunması nedeniyle ilgi çekmeye devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon işleminin tamamlamasının ardından Aksaraylı vatandaşların kullanımına sunulan Bedriye Medresesi,  öğrenciler tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor.

Aksaray’da vatandaşların da sıklıkla tercih ettiği Bedriye Medresesi Kitap ve Kahve mekânı olarak hayat buldu. Özellikle mekân içerisindeki fiyatların ekonomik olması nedeniyle vatandaşların uğrak noktası haline gelen Bedriye Medresesi, geçmişten bugün kadar getirmiş olduğu eğitim mekânı olma özelliğini taşımaya devam ediyor.

Bedriye Medresesi içerisinde Aksaraylı vatandaşların ilgisini çekebilecek olan doğal taş müzesi de yer alıyor. Tüm bu nedenlerden ötürü, medrese yediden yetmişe herkes hitap ediyor. Aksaray’da hayata geçirilen bu projenin vatandaşlar tarafından beğeni toplaması bu gibi projelerin sayısının artması gerektiği noktasında da önem arz eden bir nokta oluyor.

Haber: Ağustos Gerçe