Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayram Tatili İçin Türkiye’nin Sakin Cennetleri: Keşfedilmeyi Bekleyen 7 Gizli Hazine!

Kurban Bayramında tatil yapmak

Kurban Bayramında tatil yapmak isteyenler için Türkiye’nin en sakinleri yerleri listelendi. Bayram yorgunluğuna iyi gelecek sakin sesiz yerer sevenler için fırsat kapısı aralanıyor.

Tatil yerlerinin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için Türkiye’nin saklı cenneti olan 7 sakin yer listelendi.

İşte gezilecek yerler;

Üçağız- Antalya;

Küçük, şirin bir köy yeri olan Üçağız, tekne turları ile dikkat çekiyor. Küçük pansiyonları ile akşamları denizin tadını çıkarmak isteyenler için kaçırılamayacak bir fırsat sunuyor.

Anamur –Mersin;

Akdeniz kasabası ve Türkiye’nin güney ucunda yer alan Anamur,  sırtını dağlara vermiş şirin bir köydür. Sakin bir tatil yöresine sahip olan Anamur’da kumsal, tarihi mekanlar yayla ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Dalyan Köyü- Çanakkale;

Ege sahil köyü olan Antik Alexandras Troads yani Troya İskenderiyesi’nin hemen yanı başındadır. Küçük ev pansiyonların bulunduğu köyde sakinlik arayanlar için dinleme fırsatı sunuluyor.

Adrasan- Antalya;

Antalya şehrinde bulunan Adrasan Olympos’a yakın bir yer olmasıyla dikkat çekiyor. Kumsal, deniz, çam ormanları doğa harikası görünümündedir. Burada dinlenmek, güneşlenmek ve denize girmek dışında, Olympos antik kentini keşfedebilirsiniz.

Barhal Köyü- Yusufeli;

Artvin ilinin Yusufeli ilçesine bağlı Barhal köyünde Çoruh nehrine doğru dağlardan akan berrak ve serin sularının sesini dinleyebileceğiniz, doğal ve vahşi güzelliği olan yaylaları ve dağları izleyebileceğiniz sakin bir yer olarak karşınıza çıkıyor.

Hitit Yolu – Hattuşa;

Çorum ilinin sınırları içinde bulunan Alacahöyük, Hattuşa ve Şapinuva antik kentlerinin eski kervan yollarını takip eden yürütüş ve bisiklet rotasıdır. Tarihi mekanları sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Patara- Antalya;

Antalya’da bulunan Patara uzun ve ince kumlu sahili ile bilinen bir yerdir. Sahra çölünü andıran kum tepeleri sizlere sunuluyor. 1. dereceden arkeolojik sit alanı olan bölgede sizleri şehrin görünümünden uzak tutarak tarihi yolculuğa çıkaracak.