Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAYRAM SEVİNÇ VE MUTLULUK GÜNLERİDİR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, kurban bayramıvesilesiyle kutlama mesajı yayınlayarak, “aksaraylı hemşerilerimin kurbanbayramı’nı en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi vekahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birliktesağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım”dedi.

İl başkanı altınsoy mesajında, bayramların, dostluk vekardeşlik duygularının daha da pekiştiği özel günler olduğunu vurgulayarak,kurban bayramı’nın, kurban ibadetinin verdiği maneviyatla gönül yüceliğininarttığı, yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı özel bir bayramolduğunu belirtti.

kurban bayramının veren eli alan elden üstün kılanİslamiyet dinindeki en müstesna zamanlardan biri olduğunu belirterek, bumüstesna zaman diliminde müslümanların mallarını infak edebildikleri,yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst safhada yaşandığını ifade eden başkanaltınsoy, “bilinmelidir ki, bayramlar sevinç ve mutluluk günleridir. İlk önce kendimizdenbaşlayarak saygıyı, sevgiyi, adaleti, barışı, huzuru ve mutluluğu toplumayaymanın, kardeş olduğumuz bilinciyle birbirimize daha çok merhametlidavranmanın, yetimleri, öksüzleri ve kimsesizleri sevindirmenin, yoksullarıbarındırmanın, bayramı bayram gibi yapabilmek ve yaşatabilmek amacıylapaylaşmanın, en yakınımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve en önemliside insan olma kimliğimizin ön plana çıktığı kutlu zaman dilimleridir. buradanhareketle, hz. İbrahim (as) ve hz. İsmail (as)’de gerçek anlamını bulan kurbanbayramı bizlere, ibadetlerin allah (cc)’a bağlılığı gösterdiğini, sahipolduğumuz malın, kazanımların ve gönlümüzdeki sevginin paylaştıkça çoğaldığını öğretiyor.

bu duygu ve düşüncelerle, aksaraylı hemşerileriminkurban bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, herkese sevdikleri ile birliktesağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyor, selam ve saygılarımısunuyorum” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!