Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAYAN KUAFÖRLERE ÖZEL EĞİTİM

aksaray’da bayan kuaförlerine 8

aksaray’da bayan kuaförlerine 8 kez dünya birincisi olanünlü kuaför ve eğitmen muhittin yuşan tarafından uygulamalı topuz eğitimiverildi. liva kafede düzenlenen eğitime, aksaraylı çok sayıda bayan kuaförükatıldı.

usta eğitimci muhittin yuşan yaptığı açıklamada “ 8 defauluslar arası yarışmalarda dünya birinciliğim var. yıllarca milli takımkaptanlığını yaptım. Şu an türkiye kuaförler konfederasyonunun direktörlüğünüyapıyorum. yani milli takımlar sorumlusuyum. aynı zamanda İstanbul kuaförlerodasının eğitim müdürüyüm. orada bütün eğitimler benim nezdimde yapılıyor.amerika, İngiltere, fransa olmak üzere dünyanın her ülkesinde arap ülkeleri dedahil olmak üzere eğitimler veriyorum” dedi.

Ünlü eğitmen yuşan konuşmasının devamında şunları söyledi“ bugünde aksaray’dayız. buradaki çok değerli meslektaşlarımıza özel vİp bireğitim düzenledik. daha başarılı olabilmek için 20 kişilik bir ekibe güzel bireğitim verdik. bu 20 kişinin içinde mersin, adana ve çeşitli illerden gelenarkadaşlarımızda var.

bizler topuz eğitiminde aksaray’daki meslektaşlarımızlateknik bilgileri paylaştık. bu organizasyonu düzenledikleri içinmeslektaşlarımız hanife alyanak ve İbrahim filiz beye çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

aksarayli hanimlara tavsİyem “hİjyenİ ve profesyonelolani tercİh edİn”

Ünlü kuaför eğitmeni yuşan, aksaraylı hanımlara kuaförtercihlerinde seçici olmaları tavsiyesinde bulunarak “ aksaraylı hanımlardankuaföre giderken seçici olmalarını istiyorum. birçok meslektaşımız var.gerçekten işinde çok başarılı olanlar var. tabi kuaför olmayıp ta bu sektöregiren arkadaşlarda var. burada seçici olmalarını istiyorum neden? Çünkü 25-30senesini bu mesleğe vermiş meslektaşlarımız var. birde hijyen çok önemli.profesyonelce çalışan salonlar her şeyi profesyonelce yapıyor. malzemeleri deprofesyonelce kullanıyorlar. benim hanımlara tavsiyem hijyen olan salonlarıtercih etmeleridir. “ şeklinde konuştu.

aksarayli kuafÖrler memnun “Çok gÜzel ve verİmlİ bİreĞİtİm aldik”

aksaraylı bayan kuaförleri ise usta eğitimci muhittinyuşan tarafından verilen topuz eğitiminin çok faydalı ve verimli geçtiğiniifade ederek “ değerli üstadımıza bizi kırmayıp aksaray’a geldiği için çokteşekkür ediyoruz. gerçekten çok güzel verimli bir eğitim gördük. aldığımızeğitim ağırlıklı olarak topuz üzerineydi. bunun arkası da gelecek topuzunrenklendirilmesi, türban tasarımı, makyajı vs sırasıyla bunlara da devamedeceğiz. emeğine sağlık teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

alyanak’tan bÜyÜk organİzasyon mÜjdesİ

aksaray Şhow grubu aksaray’i temsİl edecek

aksaray’ın en popüler bayan kuaförlerinden birisi olanhanife alyanak, bayan kuaförlüğünde her zaman yeniliklere imza attıklarınıbelirterek büyük bir organizasyona daha katılacaklarının müjdesini verdi.alyanak “bizler öncelikle muhittin yuşan hocamıza çok teşekkür ediyoruz.İnşallah nisan ayında çok büyük bir organizasyon gerçekleşecek ve aksaray Şhowgrubu olarak bizde katılacağız ve aksaray’ımızı en güzel şekilde temsiledeceğiz. “dedi. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ve ilçelerinde bayram namazı
Sıradaki Haber Aksaray merkez ve ilçelerde bayram namazı saat kaçta?