Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKANLARDAN GİRGİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

nora city yönetim kurulu

nora city yönetim kurulu başkanı adem girgin’i ziyareteden ticaret borsası başkanı hamit Özkök ve ziraat odası başkanı emin koçaknora city’ deki değişiklikler ve yeniliklerden dolayı adem girgin’e teşekküretti.

ticaret borsası başkanı Özkök, aksaray’ın kıymetli işadamı adem girgin’in nora city yönetim kurulu başkanı olduğu günden bu yanaaksaray’ın gözde alış veriş merkezinde muhteşem bir yenilik ve değişiklikyaptığını belirterek, “adem bey yaptığı tüm işlerden alın akıyla çıkmış, ağırsanayide caselli markasını aksaray’da üretip, dünya markası haline getirmiş,ilimizin yetiştirdiği güzide bir iş insanıdır. nora city yönetim kurulu başkanıolduktan sonra da ilimizin bu güzide alışveriş merkezini adeta yeniden hayatdöndürmüştür. böylesi hızlı ve güzel bir değişimi sadece adem bey gibi vizyonugeniş, yenilikçi bir iş insanı yapabilirdi. Şehrimizin bu güzide iş merkezinicanlandırıp yeniden hayata döndüren adem bey’e teşekkür ediyor, Şahsında tümyönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

“adem bey marka gururumuz”

ziraat odası başkanı emin koçak da “adem bey’in ne denlibaşarılı bir iş adamı oluğunu hepimiz biliyoruz. kendisinin ürettiği tarımaraçları ve ekipmanlarıyla aksaray’ın hatta ülkemizin tarımına ciddi desteğivar. türkiye’nin dört bir yerinde, köylerinde aksaray’da üretilen römorklarıgörüp gurur duyuyoruz” dedi. koçak “aksaray’ın her platformda tanıtımına katkısağlayan adem girgin, nora city de katma değer yaratmış. sinemasıyla, sosyaltesisleriyle ilimizin bir çok alanda yükünü hafifleten, böylesi çok ortaklı biralış veriş merkezini ancak adem bey gibi girişimci bir iş adamı kısa bir süredeböyle şaha kaldırırdı. kendisine, ilimize her alanda verdiği katma değerdendolayı teşekkür ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerinikullandı.

“başkanlarımızın ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır”

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren girgin de“aksaray’ımızın iki büyük sivil toplum başkanının nazik ziyaretleri, bizleriziyadesiyle memnun etmiştir. her iki başkanımız da ilimizin tarımının gelişmesiiçin var güçleriyle çalışan,  temsilettikleri stk platformunun hakkını veren ve halkımızdan büyük teveccüh görerektek listeyle seçimlere girip seçilen, çok kıymetli başkanlarımızdır.ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. hatırları var olsun. onların dabaşarıları daim olsun” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!