Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI’DAN OKÇULAR VAKFI’NA ZİYARET

İstanbul’da birçokünlü televizyon kanallarını

İstanbul’da birçokünlü televizyon kanallarını ziyaret ederek katıldığı canlı yayın programlarıylahem şehri hem de büyük projelerini tanıtan aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, bu kapsamda birçok kurum ve kuruluşu da ziyaret etti.

başkan yazgı veberaberindeki heyet, fatih sultan mehmet han’ın İstanbul fethi öncesi cumanamazını kıldığı ok meydanı namazgahı’nı ve ecdadımızın birçok kahramanlığaimza attığı okçular vakfını ziyaret etti.

başkan yazgı,  okçular vakfını ziyareti sırasında, okçuluksanatının inceliklerini ehlinden dinleyerek ok atma talimi gerçekleştirdi.

okçular vakfı’nıziyaretine ilişkin açıklama yapan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “Şanlıgeçmişimizden günümüze kadar birçok tarihi dokuyu bünyesinde barındıran okçularvakfı’nı ziyaret ettik. faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. geçmişimizdengünümüze kadar gelen okçuluk kültürünün yaygınlaşmasını sağlayanbaşta okçular vakfı başkanı haydar ali yıldız’a ve tüm emeği geçenlereteşekkür ediyorum”  Şeklinde konuştu.

başkan yazgı okçularvakfı’nı ziyaretinin anısına aksaray’ın sembollerinden 800 yıllık tarihi eğriminare maketini ve fincan takımı hediye etti.

okçular vakfıyetkilileri de başkan yazgı’ya anı olarak içinde ok olan bir tablo hediyeettiler.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

EURO 2024’te forma giyecek 20
Sıradaki Haber EURO 2024’ün en değerli genç oyuncuları belli oldu: İlk 15’te 3 Türk!