Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI’DAN MİNİKLERE ZİYARET

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl müftülüğünebağlı kocasinan camii’nde eğitim gören kur’an kursu öğrencilerini ve hocalarınıziyaret etti.

kocasinan cami İmam hatip’i osman canlıer , “camilere gelençocuk ve gençlere kur’an-ı kerim’in yanı sıra temel dini bilgiler deöğretiyoruz. peygamber efendimizin örnek hayatı, inanç esasları, ibadetler,abdest, namaz, zekât, hac, oruç gibi bilgilerde öğretiyoruz ”dedi. ziyaretindendolayı belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ ya teşekkür etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen belediye başkanı haluk Şahinyazgı, dini eğitim almak isteyen çocuklar için böyle bir fırsatınoluşturulmasının güzel olduğunu belirtti. başkan yazgı, “kocasinancamisi yaz dönemi kur’an kursu’nu ziyaret ederek yetkili arkadaşlardan bilgialdım. yaklaşık 250 kız ve erkek çocuğun eğitimi pratik olarak camide, teorikolarak da okular da gerçekleştiriliyor. görevlilerimizin gayretli olduklarınıgördüm. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

konuşmasının ardından öğrencilere kek ve meyve suyu hediyeeden başkan yazgı, görevlilere ve çocuklarını kur’an kursuna yollayan ailelereteşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk
Sıradaki Haber Türk Sineması İçin Tarihi Destek: 2024’te 186 Milyon Lira Dağıtılacak!