Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı 10 ocakÇalışan gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. 

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı aksarayyenigün gazetesi genel koordinatörü yaşar karatay’ı ziyaret ederek ülke gündemive aksaray gündemine dair konulara değindiler.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı; gazetecilerinüstün hizmet anlayışı ile fedakârca çalıştıklarını ve toplumun değerlerine tersdüşmeyecek nitelikte yayınlar yapıyorlar” dedi.

kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyükgörev düştüğünü ifade eden başkan yazgı, “bizler şehrin idarecileri olarakgazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek içinçalıştıklarının farkındayız. kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi veolaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. gece, gündüzdemeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olangazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. 10ocak Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun” dedi.

gazetemizin genel koordinatörü yaşar karatay ise 10 ocakçalışan gazeteciler günü nedeniyle bizleri ziyaret eden aksaray belediyebaşkanımız haluk Şahin yazgı ’ya teşekkür ederiz dedi.

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Dane Kaybı Neredeyse Sıfır
Sıradaki Haber İl Müdürü Nejdet Demir: “Tarımda Tatil Olmaz, Dane Kaybı Sıfır!”