Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI, SELÇUKLU MAHALLESİNDE

48 mahalleyi kapsayan “başkan

48 mahalleyi kapsayan “başkan mahallemizde” projesi adıaltında selçuklu mahallesine giden belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 250kişilik ekibiyle mahallede sabah mesaisine başladı. hizmet birimleri ile icraekibinin hazır bulunduğu mahallede gün boyunca tespit edilen eksiklikler ve vatandaşınisteği gün içerisinde bir bir yerine getirildi. 

‘başkan mahallemde’ projesiyle her gün farklı mahalleye gidenbelediye başkanı haluk Şahin yazgı, önceki gün selçuklu mahallesindeydi. hizmetbirim müdürleri ve mahalle muhtarı hacı er ile birlikte günün çalışma planınıbelirleyen başkan yazgı, icracı birim personeline talimat vererek çalışmastartını verdi. gün içerisinde mahallelinin istek ve taleplerine anında çözümüretti.

okulla yeni başlayanÖğrencilere heyecanını paylaştı

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, selçuklu mahallesindeziyaretlerini okullarda başlattı. İlk olarak mustafa yazıcı ilk ve orta okulunuziyaret eden başkan yazgı, okula yeni başlayan öğrencilerin ilk ders heyecanınaortak oldu ve öğrencilere içinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar hediyeetti. ardından da bilim ve sanat merkezi okuluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

diğer yandan fen İşleri, su ve kanalizasyon, park bahçe vetemizlik İşleri selçuklu mahalle sınırları içinde kendi görev alanına girensahalarda çalışma sergilerken İmar müdürlüğüne bağlı ekipler, ulaşımhizmetleri, belediye kapımda birimi sosyal İşler, zabıta, kültür, veterinerhizmetleri bünyesinde görevli personeller mahallede çalışmalarını sürdürdü.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı ile mahallemuhtarı eşliğinde mahallede ikamet eden yaşlı, hasta ve engelli mahallesakinlerini evlerinde ziyaret etti. mahallede iken vatandaşların davetini geriçevirmeyen başkan yazgı, evlerine konuk olduğu ve sokakta karşılaştığıvatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti.

mahalle sınırları içinde yer alan camilere giderek mahallesakinleriyle görüşen başkan yazgı, vatandaşlardan gelen istek ve taleplerideğerlendirdi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “başkan mahallemizde”projesi içinde bulunduğu selçuklu mahallesinde, vatandaşlarla mahallemeclisinde bir araya geldi. mahalleli isteklerini doğrudan belediye başkanınailetirken başkan da isteklere tek tek cevap verdi.

yine her mahallede olduğu gibi mahalle meclis toplantısından sonra selçuklumahallesinde açık hava sineması etkinliği gerçekleşti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'da düzenlenen Genç Kızlar Türkiye
Sıradaki Haber Aksaray Temsilcisi Yarı Finale Adını Yazdırdı