Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı,işlerinin yoğunluğuna rağmen esnafların sorunlarıyla birebir ilgilenmeye devamediyor. 

başkan yazgı sabah saatlerinde Şemsiyeli sokak ilekale altı caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşlarıziyaret ederek, istek veönerilerini dinledi.

İlk olarak Şemsiyeli sokağın esnaflarıyla buluşanbaşkan yazgı, tüm esnaflarla birlikte sokağın başından sonuna kadar giderekincelemede bulundu. esnafların sokakla ilgili isteklerini yerinde gezip görenbaşkan yazgı, neler yapılması gerektiği konusunda esnafların tamamının ortak kararvermesi halinde gereken çalışmanın en kısa sürede yapılacağını kaydetti.

Şemsiyeli sokaktaki esnaf ziyareti sırasındaesnafların çay ve kahve ikramlarını geri çevirmeyen başkan yazgı “ bu şehir vebu cadde hepimizin. herkes en güzel ortamlarda yaşamak ve alış veriş yapmak ister.bu nedenle Şehrimize ve çarşımıza sahip çıkacağız. eksiğini ve ihtiyaçlarınıortak akılla birlikte gidereceğiz. Şemsiyeli sokakta neler yapılmasıgerekiyorsa tüm esnaflarımızla birlikte ortak karar verip uygulamayakoyacağız.” dedi.

Şemsiyeli sokak esnafları ise bu konuda başkanyazgı’yla hemfikir olduklarını belirterek, başkana destek verdiler. esnaflar,kendilerini ziyaret etmesinden dolayı başkan yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.

başkan yazgı, daha sonra kalealtı caddesiesnaflarını ziyaret etti. esnaflar, kale altında gördükleri eksiklikleribaşkana ilettiler. başkan yazgı kalealtı caddesinde boydan boya gezerekincelemelerde bulundu. esnafların isteklerinin değerlendirileceğini ve kısasürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu trafik noktalarında
Sıradaki Haber Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun!