Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI, DURMAK BİLMİYOR

“başkan mahallemizde” projesi ile

“başkan mahallemizde” projesi ile türkiye’debir ilki gerçekleştiren aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 250 kişilikekibi ile birlikte 18. mahalle olarak bu kez Çiftlik mahallesindeydi.

her zaman olduğu gibi sabah saat 08.00 de tümekipleri bir araya toplayan başkan yazgı, Çiftlik mahallesinde yapılacakçalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

başkan yazgı’nın talimatıyla harekete geçenbelediye ekipleri, Çiftlik mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokakve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları dagerçekleştirdi. rögar kapakları değiştirildi. kanalizasyon çalışması yapıldı.trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi. belediyeninsosyal İşler müdürlüğü evleri, zabıta müdürlüğü ekipleri ise Çiftlik mahallesindebulunan esnafları ziyaret etti.

başkan yazgı, Çiftlik  mahallesi muhtarı davut sertkaya  ve başkan yardımcıları, belediye meclisüyeleriyle birlikte Çiftlik mahallesinde bulunan eğitim kurumlarından osmangazi anadolu lisesi’ni ziyaret ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerinidinledi.

başkan yazgı veberaberindeki heyet, daha sonra osman gazi anadolulisesi’nin kız öğrenci pansiyonunu, Özel neslin okulları’nı, Özelhızır mesleki ve teknik anadolu lisesi’ni, güller ceylan acar İlkokulu’nu ziyaretederek öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

başkan yazgı, Çiftlik mahallesinde yunus emrecamiinde kılınan cuma  namazı sonrası camii cemaati ile hasbihal ediphayırlı cumalar diledi.

başkan mahallemizde programı kapsamında esnafgezilerine de başlayan belediye başkanı yazgı, ilk olarak Çiftlik mahallesinde faaliyetgösteren yeşil bahçe restorantı ziyaret ederek, işletme sahipleriyle hasbihaletti ve hayırlı bol kazançlar diledi.

başkan yazgı gün içinde Çiftlik mahallesindekiyeniller  otomotiv’i ve çok sayıdaişyerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal etti.

başkan yazgı eşi hasibe yazgı ile birlikte evziyaretleri de gerçekleştirdi. başkan ve eşi ilk olarak Çiftlik mahallesindeikamet eden aksaraylı Şehit Özel harekat polisi sinan kunduracı’nın dedesi alikunduracı’yı evinde ziyaret edip hayır dualarını aldı.

başkan yazgı, kendisinin ve aksaraybelediyesinin sosyal medya hesaplarının sıkı takipçisi olan adem atak’ı da ziyaretederek, hasbihal etti.

başkan yazgı ve eşi hasibe yazgı,  sosyal yardım İşleri müdürlüğünün huzurluyaşam aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı ÇapanÖzçiftçi ve ailesini de evinde ziyaret geçmiş olsun dileklerini ileterekhasbihal etti.

akşam ise Çiftlik mahallesindeki vatandaşlarlamahalle meclisinde bir araya gelen başkan yazgı, vatandaşların sorularınıcevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

mahalle meclisi alanında başkan, ailelerle hasbihalederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürprizhediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

mahalle muhtarı davut sertkaya başkanyazgı’nın Çiftlik mahallesine çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, ayrıca“başkan mahallemizde” ekibi ile bir gün boyunca Çiftlik mahallesindebirbirinden güzel programlar gerçekleştirdiğini ifade etti.

muhtar sertkaya,  mahallenin ve vatandaşların sorunlarınıyerinde çözüme kavuşturduğu için başkan yazgı ve ekibine tüm mahalle sakinleriadına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi
Sıradaki Haber Yanlış kurban kesimi etin bozulmasını hızlandırıyor