Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI BAŞARILI SPORCULARI MAKAMINDA KABUL ETTİ

tenis federasyonutarafından düzenlenen 12

tenis federasyonutarafından düzenlenen 12 yaş tenis turnuvasında birinci olarak aksaray’ıbaşarıyla temsil eden zafer, muzaffer ve ramazan karakaya kardeşler, aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

gençlikhizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan,tenis antrenörü mineÇiftçi ve babaları cemal karakaya ile birlikte başkan yazgı’yı makamındaziyaret eden tenisçi kardeşler, gösterdikleri başarılı performanstan dolayıtebrik edildiler.

spor İl müdürü cüneytalkan, sportif faaliyetlerde aksaray’ın çok başarılı olduğunu belirterek,aksaray’da spora sağladığı katkılardan dolayı başkan yazgı’ya teşekkür etti.

antrenör mine Çiftçiise aksaray’da çok yetenekli sporcular bulunduğunu bu sporculara sağlanan destekletürkiye’de ve avrupa’da önemli başarılara imza atılabileceğini özelliklevurguladı.

belediye başkanı halukŞahin yazgı’datenis turnuvalarında gösterdikleri başarılı performansla 1.’likelde ederek gelecek için umut vaat eden zafer, muzaffer ve ramazan karakayaadlı kardeşleri kutladı  vebaşarılarındaemeği geçen herkese teşekkür ederek, minik sporcularabaşarılarının devamını diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kamuda Görev Almak İsteyenler İçin
Sıradaki Haber Kamu Personeli Alım İlanları ne Yayımlandı: Başvuru Tarihlerini Kaçırmayın!