Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YAZGI AKTİVİTE MERKEZİNİ İNCELEDİ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye tarafındantokİ bölgesine yaptırılmakta olan kadın aktivite merkezi inşaat alanındaincelemede bulundu.

başkan yardımcılarıyla birlikte kadın aktivite merkezialanına gelen başkan yazgı,inşaat alanını tamamen gezerek,müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

 belediye başkanı haluk Şahin yazgı, tokİ bölgesineyapılmakta olan kadın aktivite merkezinin bölgede yaşayan hanımlara çok faydalıbir tesis olacağını ifade ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi “bu bölge15-20 bin nüfusun bulunduğu bir alan. bu bölgede yaşayan hanımlarımızın kendiel becerilerini geliştirebileceği, aktiviteler yapabileceği bir alan olacak. buprojeye start verdiğimiz andan itibaren çalışmalar en kısa zamanda başladı. buprojenin ilkini fatih mahallesi’nde gerçekleştirmiştik, bu da ikincisi olacak.orada ne gördüyseniz burada da aynıları olacak. hamamı olacak, havuzu olacak,spor aletleri olacak, kursiyerlerimizin el emeklerini geliştirecekleri kursalanları olacak. bu bölgeye yaptığımız kadın aktivite merkezimiz, cumhuriyet,yunus emre ve Çiftlik mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm halkımıza hitapedecek niteliktedir. İnşallah tamamlanıp hizmete açtığımız zaman halkımızagüzel bir hizmet daha sunmuş olmanın gururunu yaşayacağız” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’na
Sıradaki Haber Sultanhanı Kaymakamı’na İl Müdürlerinden ziyaret