Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Mahmut Aktürk; kime kızdı? Görevini ifade et, minnet bekleme!

Başkan Mahmut Aktürk, Kamu

Başkan Mahmut Aktürk, Kamu görevlilerinin sorumluluklarını hatırlattı.

Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, kamu görevlilerine yönelik sosyal medya hesabından önemli bir mesaj verdi.

Aktürk, kamu görevlilerinin hizmet etmekle yükümlü olduğunu ve bu görevlerini yerine getirirken minnetkârlık beklentisi içinde olmamaları gerektiğini vurguladı.

Aktürk, “Hizmet etmek, kamu görevlilerinin temel görevidir. Devlet ve millet, onlara bu görevi yerine getirmeleri için gerekli olanakları sunar. Maaşlar, huzur hakları, sosyal haklar, makam odaları ve araçlar gibi imkanlar, görevlerini yerine getirirken kendilerini desteklemek içindir. Görevleri sadece protokolde yer almak veya görkemli etkinliklerde bulunmak değil, toplumun ihtiyaçlarına hizmet etmekle ilgilidir” dedi.

Aktürk’ün bu sözleri, kamu hizmeti anlayışını hatırlatan ve görevlerini özveriyle yerine getiren kamu görevlilerine yönelik bir çağrı niteliği taşıyor. Kamu görevlilerinin sorumluluklarını hatırlatma amacı taşıyan bu mesaj, toplumun refahı için çalışan herkesin görev ve sorumluluklarını daha iyi anlamalarına katkı sağlayabilir.

Başkan Aktürk’ün bu paylaşımı ile kendisi ile görüştüğümüzde  paylaşımını üstüne alan herkese ifade ettiğini belirterek net bir isim veya kurum idarecisi ismi zikretmeyerek herkes görevini laiki ile yapmalıdır cevabını verdi.

Haber: Ağustos GERÇE