Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN MAHALLEMİZDE ORDUSU FATİH MAHALLESİNDE

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı´nın “başkan mahallemizde”projesi bu kez aksaray’ın en büyük mahallelerinden biri olan fatih mahallesindegerçekleştirildi. 

sabah saat 08.00 de tematik parkta tüm ekipleri bir araya toplayanbaşkan yazgı, fatih mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gereklitalimatları verdi.

başkan yazgı’nın talimatıyla cadde sokak ve parklarda temizlikçalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi.rögar kapaklarınıdeğiştirdi. kanalizasyon çalışması yaptı. 

başkan yazgı, fatih mahallesi muhtarı zeki polat ve belediye meclisüyeleriyle birlikte fatih mahallesinde ikamet eden Şehit j. komando er muammerkaracaer’in eşi ve ailesini evinde ziyaret edip, kahvaltı sofrasında bir arayageldi.

başkan yazgı daha sonra kıbrıs barış kuvvetlerinde gazi olan muhsin akile ailesini evinde ziyaret etti.

başkan yazgı, sosyal yardım İşleri müdürlüğünün huzurlu yaşam aracı ileevde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı sema varır adlı vatandaşıevinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

başkan yazgı ev ziyaretleri kapsamında engelli büşra aslan’ı veailesini de ziyaret etti.

başkan, Şehit eşi kezban İnce’yi ve ailesini de evinde ziyaretedip hayır duasını aldı.

başkan,fatih mahallesinde yeşilsaha camii’nde eğitim gören yaz kurankursu öğrencilerini ve hocalarını da ziyaret ederek kur’an öğrenen çocuklaraçeşitli hediyeler verdi.

başkan yazgı eşi hasibe yazgı ile birlikte atasayar camii’nde eğitimgören kur’an kursu öğrencileri ve hocalarıyla bir araya gelerek hasbıhal ettive çeşitli hediyeler verdi.

mahallede bulunan aksaray ortaokulunun bahçesinde incelemede bulundu.daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek önerilerini dinledi.

başkan yazgı, mahalle muhtarı zeki polat ve mahalle temsilcisi ile birliktefatih mahallesinde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve yetkililerdenbilgi aldı.

eşi hasibe yazgı ve beraberindeki heyetle birlikte mahallede faaliyetgösteren birçok resmi kurumu ziyaret eden başkan yazgı, fatih mahallesindesağlık hizmeti veren muzaffer Çalışkan semt polikliniği de ziyaret etti.başkanyazgı ve eşi  sağlık personellerine çalışmalarındakolaylıklar dileyerek, tedavi gören vatandaşlara da  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

başkan ve eşi daha sonra  rehberlik araştırma merkezi, vali feritÜnal anaokulu, taptuk emre ortaokulu, hacı mustafa demir İlkokulu, Şehit ali eranadolu lisesi, fatih mesleki ve teknik anadolu lisesi, aksaray polis merkeziniziyaret ederek, idarecilerin istek ve taleplerini dinledi.

Öğleden sonra yapılan ev ziyaretleri kapsamında sosyal yardım İşlerimüdürlüğünün huzurlu yaşam aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarınınkarşılandığı altun kılıç adlı vatandaşevinde ziyaret edildi.

başkan yazgı eşi hasibe yazgıyla birlikte 68 aksaray görme engellilerspor kulübü derneğini ziyaret ederek görme engelli vatandaşların istek veönerilerini dinledi.

fatih mahallesinde gittiği her yerde büyük ilgi gören başkan yazgı, ziyaretettiği esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not aldırarakilgili müdürlere talimat verip anında çözüme kavuşturdu. 

akşam ise fatih mahallesindeki vatandaşlarlamahalle meclisinde biraraya gelenbaşkan yazgı, vatandaşlarınsorularını cevaplayıp istek ve önerilerinidinledi.

mahalle meclisi alanında başkan, ailelerle hasbihal ederken, çocuklardapalyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıyavakit geçirdiler.

fatih mahallesinde gerçekleştirilen “başkan mahallemizde ”programı, açıkhava sineması etkinliği ile sona erdi.

“bizim köyün Şarkısı” adlı çocuk filmi ile fatih mahallesindekivatandaşlara keyifli bir sinema akşamı yaşatıldı.

mahalle muhtarı zeki polat bir gün boyunca fatih mahallesinde bulunanve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşlarınsorunlarını yerinde çözüme kavuşturan aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı ve ekibine tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kurban Bayramı dolayısıyla bir haftalık
Sıradaki Haber U13 Ligi’nde maç heyecanı başlıyor