Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN MAHALLEMİZDE EKİBİ HAMİDİYE ALACA’DA

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın “başkan mahallemizde” projesitüm hızıyla devam ediyor.

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte bu kez hamidiye alaca’da bahçesarayve kırımlı mahallesindeydi.

başkan yazgı, her zamanolduğu gibi sabah saatlerinde tüm ekipleri bir araya toplayıp hamidiye alaca’yagitti.

 başkan yazgı’nın talimatıyla harekete geçenbelediye ekipleri, bahçesaray ve kırımlı mahallelerinin  dört bir yanına dağılarak sokak ve parklardatemizlik çalışmasının yanı sıra asfalt çalışmaları da gerçekleştirdi. parklarve oyun alanları bakıma alındı. belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri,zabıta müdürlüğü ekipleri ise mahallede bulunan esnafları ziyaret etti.belediyeye ait birçok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

başkan yazgı, eşi hasibeyazgı, bahçesaray mahallesi muhtarı yaşar güven, kırımlı mahallesi muhtarımuhsin baştuğ ile başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte hamidiyealaca’da bulunan okulları, ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle sohbetetti.

başkan yazgı veberaberindekiler ilk olarak hamidiye ortaokulunu ardından da hamidiyeİlkokullarını ziyaret ederek ortaokul, ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerinintamamını sınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerle desohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

başkan yazgı, bahçesaraymahallesinde bulunan hamidiye merkez camiinde öğle namazı sonrası camigörevlisi, camii cemaati ve mahalle sakinleri ile hasbihal etti.

başkan yazgı ve eşi hasibehanım ziyaretler kapsamında bahçesaray mahallesinde hizmet veren veciye hatunkadın aktivite merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerin yapmış oldukları faaliyetlerhakkında bilgiler aldı.

başkan yazgı daha sonrabahçesaray mahallemizde bulunan kırım türkleri kültür ve yardımlaşma derneği’niziyaret etti.başkan ve eşi  evziyaretleri kapsamında ise ilk olarak

bahçesaray mahallesindeikamet eden niyazi yalvaç ailesini evinde ziyaret etti. ardından da fahrettinyasav ve ailesi, kıbrıs gazisi faruk karagöz ve ailesini, gazi  remziuygur ve ailesi ile hatice arıkoç ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek hayırdualarını aldı.

zabıta müdürlüğüne bağlıekipler, bahçesaray ve kırımlı mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaretetti.

bahçesaray mahallesindeyol kenarında bulunan yabani otların ve moloz yığının temizlik çalışması parkve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapıldı.

park ve bahçelermüdürlüğü ekipleri, bahçesaray ve kırımlı mahallesinde bulunan ağaçların bakımonarım ve budama çalışmalarını yaparak, ağaçları kışa hazırladı.

“belediyem kapımda”ekipleri bahçesaray ve kırımlı mahallelerimizde gün boyu vatandaşların kapılarınıçalarak önerilerini dinlemeye devam etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!