Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Koçak’tan Çiftçilere Yenilik: Zirai İlaçlama Dronu İle Tarımda Devrim!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, zirai ilaçlama dronu hakkında bilgiler verdi. Aksaray’ın tarım şehri olmasıyla birlikte tarıma veren önem artıyor.

Aksaray’ da üretimi arttırmak ve verimli hale getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Yenilikçi yaklaşım ve teknolojini getirilerinden tarımında faydalanması amacıyla geliştirilen zirai ilaçlama dronu çiftçilere kolaylık sağlıyor.

Çiftçilerin ilaçlama faaliyetlilerini kolaylaştırmak, ürünlerinin daha sağlıklı ve verimli olmasını sağlamak amacıyla geliştirilen zirai ilaçlama dronu çiftçiler için bir fırsat oluşturuyor.

Tekerlek izinden kaynaklı verim kaybını engellemek, traktörün giremediği alanlara dron yardımı ile girmek, hasat zamanı ortaya çıkan böcek zararına son vermek amacıyla geliştirilen zirai ilaçlama dronu üreticilerin istek ve talebi doğrultusunda hizmet verecek.

Üreticilere kaliteli ve güvenilir hizmet vermek amacıyla duyuruda bulunan Ziraat Odası Başkanı Koçak, üreticilerin talepleri doğrulusunda zirai ilaçlama dronu ile hizmet vermek için mücadele verildiğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok