Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Koçak; “Muhatlar devletimizin kurumsal temsilcisidir”

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, 19 Eylül Muhtarlar gününe yönelik açıklama yaptı. Muhtarların gününün anlam ve önemine değinen Ziraat Odası Başkanı Koçak; “Mahallelerimiz ve köylerimizin temsilcileri olarak bizler toplumun yapı taşlarıyız” dedi.
Muhtarların sadece yol, altyapı değil toplumsal sorunları anlama ve çözmede de önemli hizmetler verdiklerine değinen Ziraat Odası Başkanı Koçak; “Mahallelerimiz ve köylerimizin temsilcileri olarak bizler toplumun yapı taşlarıyız. Sadece yol, altyapı veya günlük hizmetlerin sağlanmasında değil aynı zamanda toplumsal sorunları anlama çözme sürecinde de önemli hizmetler vermekteyiz” dedi.
Ziraat odası Başkanı Koçak toplumumuzun önemli yapı taşlarından biri ve devletin kurumsal temsilcisi olan Muhtarla yönelik , “Toplumumuzun önemli yapı taşlarından biri olarak devletimizin kurumsal temsilcisi olan muhtarlıklar; Milletimize hizmetkâr olma yolunda gecesini gündüzüne katarak görevinin başında olan tüm muhtarlarımızın yolu bahtı açık olsun diyor başta Aksaray ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımız olmak üzere; görevinde kolaylıklar başarılar sağlık ve esenlikler diliyorum” şeklinde konuştu.
Son olarak vefat eden Muhtarla yönelik konuşan Ziraat Odası Başkanı Koçak; “ Aramızda olmayan bu müesseseye hizmet etmiş ebediyete göç eden muhtarlarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum. Muhtarlar gününüz kutlu olsun.” dedi.
Haber: Fatma Altınok