Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Koçak hatırlattı, ÇKS ‘ye başvuru işlemleri için zaman daralıyor

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaraylı üreticileri Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt yenileme ve veraset yoluyla intikal edilemeyen arazilerin paylaşımına yönelik çalışmaların devam ettiğine yönelik hatırlatmada bulundu.
Üreticilerin verilerinin kayıt altına alınmasına yönelik oluşturan Çiftçi Kayıt Sistemi için başvura tarihi gittikçe yaklaşıyor. 02 Ocak 2204 tarihinde sonlanacak olan başvuralar için Ziraat Odası Başkanı hatırlatmada bulundu.
Çiftçilere ÇKS kayıtlarını yenileme ve güncelleme, mülkiyet ve miras sebebiyle ÇKS’ye başvuru yapamayanlar Ziraat odası Başkanlığına gidere işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
Çiftçilerin devlet desteklemesinden faydalanabilmeleri adına ÇKS’ye başvuru yapmalarının önemle rica eden Ziraat Odası Başkanı Koçak, ÇKS başvur tarihini yaklaşmasıyla birlikte üreticilerin bir an evvel başvurularını tamamlaması gerektiğini hatırlattı.
Ziraat Odası Başkanı Koçak; 02 Ocak 2024 tarihinde mesai bitimine kadar sürecek olan başvuru işlemlerinin Ziraat Odası Başkanlığına giderek bilgilerin güncellenmesi gerektiğini belirtti.
Haber: Fatma Altınok