Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN KOÇAK GAZETECİLERLE BULUŞTU

aksaray ziraat odası bakanı

aksaray ziraat odası bakanı emin koçak, 10 ocak Çalışangazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya gelerek günlerinikutladı.   

ziraat odası başkanı emin koçak, 10 ocak Çalışangazeteciler günü nedeniyle aksaray’ın yerel ve ulusal medya temsilcileriyle biraraya geldi. 

gazetecilerle yakından ilgilenen başkan koçak yaptığıkonuşmasında, aksaray’da yerel ve ulusal medya temsilcilerinin gece gündüzdemeden, mesai merhumu gözetmeden 24 saat çalıştıklarını belirterek, “basınmensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği vekatkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin ortak görevidir. mesai mefhumugözetmeden kamuoyunu bilgilendirmek adına zor ve meşakkatli bir görevi icraeden basın mensuplarımızın emeklerine ve gayretlerine şahidiz. Özveri ilegörevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin 2019 yılında daha da güzelşartlarda çalışmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

ticaret borsası başkanı hamit Özkök ise, “demokrasininhakim olduğu ülkemizde basın çok önemli görevler üstlenmektedir. tabi basınmensuplarımız bu önemli görevlerini zor şartlar altında yerine getiriyorlar.hiç birinin mesai merhumu gözetmeksizin çalıştıklarını biliyoruz. basınımızında güçlenmesine katkı sağlamalı, gazeteci arkadaşlarımızın daha iyi şartlaraltında görevlerini yerine getirmelerini sağlamalıyız. tüm gazeteciarkadaşlarımızın gününü kutlar, daha verimli ve kazançlı bir çalışma hayatıtemennisinde bulunuyorum” dedi.

programa ziraat odası başkanı emin koçak, ticaret borsasıbaşkanı hamit Özkök, damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmutaktürk, aksaray valiliği basın ve halkla İlişkiler müdürü yaşar oflaz,gazeteciler cemiyeti başkanları ve gazeteciler katıldı.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Almanya’da düzenlenen EURO 2024’te en
Sıradaki Haber EURO 2024’ün en değerli oyuncuları belli oldu!