Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Koçak; Elbet bir gün hesap verecekler!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İsrail ve Filistin arasındaki savaşa yönelik konuştu. İsrail ve Filistin arasından yıllardır süren savaşta kadın, çocuk sivil ayırt edilmeksizin saldırı düzenlenmeye devam ediyor.

17 Eylül tarihinde akşam saatlerinde İsrail’in Gazze’de bulunan hastaneyi bombalamasının ardından Türkiye’de halk bu durumu protesto etmek için sokağa döküldü. Olayın üzerine açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı; “Kadın, çocuk, sivil ayırmaksızın hastane bombalamak vahşettir, soykırımdır, en büyük insanlık suçudur” dedi.

İsrail’in yıllardır sürdürdüğü savaşta birçok can kaybı yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. İsrail devleti 17 Ekim 2023 tarihinde akşam saatleri içerisinde birçok Gazze halkının tedavi olmak için bulunduğu hastaneyi bombalaması birçok tepkiyi beraberinde getirdi.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Koçak İsrail’in yaptığı bombalı saldırıya yönelik; Kadın, çocuk, sivil ayırmaksızın hastane bombalamak vahşettir, soykırımdır, en büyük insanlık suçudur.  İsrail, işlediği vahşetle, on yıllardır sürdürdüğü zülumle karşımızdadır. Eşi görülmemiş bu insanlık suçunu göz ardı etmek, bu suça ortak olmaktır. İnsanlığın maşeri vicdanı ve tarih nezdinde muhakkak yargılanacaktır” dedi.

Haber: Fatma Altınok