Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN HER YERDE

baŞkancoĞlakİ’de aksaray belediye başkanı

baŞkancoĞlakİ’de

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nıntürkiye’de ilk kez başlattığı ve uyguladığı “başkan mahallemizde” projesi tümhızıyla devam ediyor. 

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 250kişilik ekibi ile birlikte 20. mahalle olarak bu kez coğlakı mahallesindeydi.

başkan yazgı, her zaman olduğu gibi sabah saat08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayıp coğlakı mahallesinde yapılacakçalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

başkan yazgı’nın talimatıyla harekete geçenbelediye ekipleri, coğlakı mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokakve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları dagerçekleştirdi. rögar kapakları değiştirildi. kanalizasyon çalışması yapıldı. parklarve oyun alanları bakıma alındı. trafik işaret levhaları   ve yolçizgilerini yeniledi. belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri, zabıtamüdürlüğü ekipleri ise coğlakı mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. belediyeyeait bir çok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

başkan yazgı, coğlakı mahallesi muhtarı hasan erdoğanve başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte mahallede faaliyetgösteren bir esnafı ziyaret ederek sabah kahvaltısında bir araya gelip hasbihaletti.

başkan ve beraberindekiler, coğlakı mahallesindebulunan eğitim kurumlarından kanuni İmam-hatip ortaokulu ve lisesi’ni, kılıçarslanortaokulu’nu, kılıçarslan İlkokulu’nu, halide nusret zorlutuna anaokulu velisesi’ni, aile ve sosyal politikalar bakanlığı’na bağlı Özel 1 g Çocukgündüz bakımevi’ni ziyaret ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerinidinledi.

başkan yazgı, beraberinde meclis üyeleri ve başkanyardımcılarıyla ile birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. başkan yazgı,  ilk olarak coğlakı  mahallesinde ikamet eden aksaraylı Şehit pilothamza gümüşsoy’un ailesini evinde ziyaret edip hayır dualarını aldı.

başkan yazgı daha sonra gazi mustafa mutlu veailesini evinde ziyaret ederek hasbihal etti. 

sosyal yardım İşleri müdürlüğünün huzurlu yaşamaracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı ramazan akyüz veailesini de evinde ziyaret geçmiş olsun dileklerini iletti.

başkan, ev ziyaretleri kapsamında kas hastası hasantahsin yumuşak’ı  ve ailesini evindeziyaret ederek, kendilerinin istek ve önerilerini dinledi.

akşam ise coğlakı mahallesindeki vatandaşlarlamahalle meclisinde bir araya gelen başkan yazgı, vatandaşların sorularınıcevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

mahalle meclisi alanında başkan, ailelerle hasbihalederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürprizhediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

mahalle muhtarı hasan erdoğan, başkan yazgı’nın coğlakımahallesine çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, mahallenin vevatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturduğu için başkan yazgı veekibine tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!