Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Gür; Her zaman yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz!

3 Aralık Engelliler gününde

3 Aralık Engelliler gününde Aksaray’da unutulmaz bir etkinlik gerçekleşti!

Engellilerin haklarına ve yaşamlarına verilen değerin vurgulandığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Aksaray’da unutulmaz bir etkinlikle kutlandı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Belediye Meclis üyesi aday adayları Sıtkı Demir, Ali Rıza Kaya ve beraberlerindeki heyet, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Aksaray-Samsunspor tekerlekli sandalye basketbol müsabakasına katılım sağladı.

Heyet, müsabakada yer alan sporculara destek vererek onlara moral sağladı. Ayrıca, tatlı ikramıyla sporcuların yanında olan heyet, başarılar dileyerek engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını destekledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, etkinlikte yaptığı açıklamada, ‘Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha fazla yer almaları, mutlu olmaları ve geleceğe daha güvenle bakmaları için her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı etkinlik, engelli bireylerin toplumsal hayatta var olmaları ve desteklenmeleri adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Haber; Hakan Hidayet Deniz