Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Gümüşsoy, Şampiyonluk için kazanmamız gerekiyor

Aksaray Belediyespor Başkanı Tarık

Aksaray Belediyespor Başkanı Tarık Gümüşsoy;

Şampiyonluk için kazanmamız gerekiyor

Aksaray Belediyespor Pazar günü ligde iddiası bulunmayan Bursa Yıldırımsporu konuk ederken, şampiyonluk için temsilcimizin bu maçı kayıpsız geçmesi gerekiyor.

Ligde 66 puanla son üç haftaya 3 puan avantajlı şekilde giren temsilcimiz bu sezon şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta hiçbir iddiası olmayan Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek olan Şampiyonluk için e güçlü isim Aksaray Belediyespor’un kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy, Şampiyon olabilmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Ligde şansız puan kayıpları yaşadıklarını artık puan kayıpları yaşamak istemediklerini söyleyen Tarık Gümüşsoy, “Aksaray Belediyespor’un hedefi kesinlikle 2. Lig. Şampiyon olmamız adına Bursa Yıldırımspor mücadelesini kayıpsız geçmek zorundayız” dedi.

Oyuncuların morallerinin üst düzeyde olduğunu sözlerine ekleyen Gümüşsoy, “Zorlu maçı kolay maça çevirmeye hazırız. En yakın takipçimiz Kepez Belediyespor’un kalan maçlarında alacağı sonuçlar bizleri ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren kısım kendi maçlarımız. Biz kalan maçlarımızı fire vermeden kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek ve sezon sonu Şampiyon olmak istiyoruz. Herkes bunun bilincinde ve Pazar günü sahada futbolcularımız galibiyet için varını yoğunu ortaya koyacak” diye konuştu. Haber: Fatma ALTINOK