Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’e TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulundan ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e önemli biri ziyaret gerçekleşti. TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Dinçer’i ziyaret eden isimler oldu.

Belediye Başkanı Dinçer’in makamında gerçekleşen ziyarette gençler için hayata geçirilen çalışmalar ve hayata geçmesi beklenen projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, şehrin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin yanında her kesime uygun projeler yürüterek Aksaraylı vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Dinçer, gençler için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Dinçer ile görüşen TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyet gençler için planlanan projeler hakkında bilgiler vererek, yapılması gerekenler hakkında görüştü.

Belediye Başkanı Dinçer, TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok