Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’den Net Mesaj: 28 Şubat, Postmodern bir darbedir!

28 Şubat’ın 27. yıl

28 Şubat’ın 27. yıl dönümünde Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer o günü hatırlayarak yaptığı açıklamada,” 28 Şubat, Türk siyasi tarihinin karanlık sayfalarında yer alan postmodern bir darbedir” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 28 Şubat, Türk siyasi tarihinin karanlık sayfalarında yer alan postmodern bir darbedir diyen Başkan Dinçer, 28 Şubat’ı Türk siyasi tarihinin karanlık sayfalarından biri olarak nitelendirirken, demokrasiye ve Milli İradeye sahip çıkma sözü verdi. Darbeye karşı gösterilen mücadele, 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde sergilenen kararlılıkla kanıtlanmıştır dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türk siyasi tarihinde kara bir leke olarak anılan 28 Şubat’ı hatırlatarak demokrasiye ve Milli İradeye olan bağlılığını vurguladı. Darbenin acı hatıralarını tazeleyen Dinçer, Türkiye’nin demokratik kazanımlarını koruma sözü verdi.

Başkan Dinçer, 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine atıfta bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletin gösterdiği cesaret ve birlik ruhunu övdü. Bu mücadelenin, Türk halkının darbelere karşı gösterdiği kararlılığın en güçlü kanıtı olduğunu belirtti.

Aksaray Belediye Başkanı, artık darbenin bir daha yaşanmaması için Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Ülkenin geleceğini inşa etme kararlılığıyla, demokrasi ve Milli İradeye olan bağlılığın asla sarsılmayacağını vurguladı.

Haber: Fatma Altınok