Aksaray Belediyesi Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni hizmete açılan Hoca Ahmet Yesevi Kitap Konağı’nda öğrenciler ile bir araya geldi.
Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve faaliyete geçirilen Hoca Ahmet Yesevi Kitap Konağı, gençleri sosyal ve kültürel alanda buluşturmaya devam ediyor. Özellikle; YKS, ALES ve KPSS gibi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yürütülen sınavların hazırlık süreci içerisinde olan öğrencilerin yoğun bir çalışma temposu olduğu gözlemleniyor. Bu nedenle öğrencilere elverişli bir çalışma ortamı hazırlamak isteyen Aksaray Belediyesi, kitap konaklarının sayısını artırmaya devam ediyor.
Son olarak Aksaray TOKİ bölgesinde hizmete açılan Hoca Ahmet Yesevi Kitap Konağı, Aksaray Belediyesi Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından ziyaret edildi. Burada gençlerle bir araya gelen ve öğrencilerin ders çalışmaları için uygun ortamın sağlandığını söyleyen Dinçer sözlerinde, “Kitap Konaklarımızı daha da güzelleştiren; Türkiye Yüzyıl’ının emanetçileri, ülkemizin yarınları gençlerimiz ile bir aradayız.” İfadelerine yer verdi.
Haber: Ağustos Gerçe

