Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’den Çağrı: “Kapı Önlerine Bir Kap Su, Bir Kap Mama!

 Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen faaliyetler arasında sokak hayvanlarını beslemeye yönelik çalışmalar icra edilmeye devam ediyor.

 Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından, şehrin farklı noktalarında bulunan suluk, yemlik ve mama kapları doldurulmaya devam ediyor. Aksaray’da Sokak hayvanlarının sağlıklı bir şekilde hayata devam edebilmeleri için gıda desteklerinin yapılması önem arz ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan bu hizmet, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

Aksaray’da belediyenin yanı sıra vatandaşlar tarafından da sıklıkla sokak hayvanlarına mama veriliyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan bu hizmet ve vatandaşların konu hakkındaki hassasiyetinin devam etmesi oldukça büyük önem arz ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Bir kap su, biraz mama ve bolca sevgi. Minik dostlarımızı unutmadık. Havalar çok sıcak siz de kapı önlerine bir kap su, bir kap mama bırakmayı ihmal etmeyin” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe