Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; Yeni günün ilk ışıklarında sahada!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sabahın ilk ışıklarında incelemelerde bulundu.

Başkan Dinçer, Projeye hızla devam edildiğini vurgulayarak çalışanlara teşekkür etti.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin dönüşümüne katkı sağlayacak olan Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son durumunu görmek üzere sabahın erken saatlerinde sahaya indi. Yapılan incelemelerde, proje kapsamında devam eden hafriyat çalışmalarını yerinde gözlemleyen Başkan Dinçer, projenin hızla ilerlediğini belirtti.

Hafriyat çalışmalarının yanı sıra, özveriyle çalışan tüm personele teşekkürlerini ileten Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Projemiz hızla ilerliyor. Kapalı otopark alanı için hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi iletiyorum. Her adımıyla Aksaray’a değer katacak olan bu projede, şehrimizin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Evren Dinçer’in sahada gerçekleştirdiği incelemeler, şehirdeki dönüşüm çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü gösterdi. Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilerleyen süreçte Aksaray’a modern ve yaşanabilir bir alan kazandırması bekleniyor. Haber; Fatma Altınok