Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer, vatandaşların sevgi ve teşekkürlerini topluyor

Belediye Başkanı Evren Dinçer,

Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların takdirini kazandı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların sevgi ve teşekkürlerini topluyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer, belediye hizmetlerine ve yakın ilgisine karşılık vatandaşlardan büyük övgüler almaya devam ediyor. Sosyal medya platformlarında ve yerel topluluk içinde Dinçer’e gösterilen destek, belediye başkanının vatandaşlara sunduğu hizmetlerin önemini bir kez daha vurguluyor.

Özellikle insanların en acılı ve zor günlerinde vatandaşların yanında olan başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda mezar yeri, cenaze taşıma, bims, kefen, kolanya gibi temel ihtiyaçlarda ücretsiz hizmetler sunan Aksaray Belediyesi, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletiyor.

Bu hizmetlerin yanı sıra Belediye Başkanının taziye ziyaretleri, toplumla daha yakın bir ilişki kurmasına olanak tanıyor.

Aksaraylı vatandaşlar, sosyal medya hesapları üzerinden Başkan Dinçer’e teşekkür mesajları gönderirken, Nevzat İnceöz adlı bir vatandaş da belediyenin sunduğu hizmetlerden bahsederek takdirle karşıladığını ifade etti. Nevzat İnceöz adlı vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;Aksaray belediyesini tebrik ediyorum. Cenaze taşıma ücretsiz, mezar yeri ücretsiz. Bims ücretsiz, kefen ücretsiz, kolanya ücretsiz, baklava ücretsiz, birde Belediye Başkanın araması ve taziyede bulunması taktire şayan diyerek hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı hizmetlerle vatandaşlarının sevgi ve takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Dinçer’in, halkının ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımı ve toplumun yanında olduğunu gösteren hizmetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Haber; Ağustos Gerçe