Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; “Takımızın Her Zaman Yanındayız”

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde MOTOLUX 68 Aksaray Belediyespor’a destek ve başarı dileklerinde bulundu. Başkan Dinçer, kulübün yeni sezon hazırlıkları hakkında yaptığı açıklamada, “Şehrimizin takımı MOTOLUX 68 Aksaray Belediyespor, bizim gurur kaynağımızdır. Takımımızın her zaman yanındayız ve onlara her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

 

 

TFF 2.Lig 2024-2025 futbol sezonu, 1 Eylül’de başlayacak ve MOTOLUX 68 Aksaray Belediyespor, açılış maçında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. ile Dağılgan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Taraftarların büyük bir heyecan ve coşkuyla beklediği bu ilk karşılaşma, sezona güçlü bir başlangıç yapma fırsatı sunacak. Şehrin sporseverleri, bu önemli maç için büyük bir hazırlık ve heyecan içinde.

 

 

Başkan Dinçer’in kulübe sağladığı destek, takdirle karşılanıyor. Taraftarlar, Dinçer’in kulübe olan bağlılığını ve şehrin spor kültürüne sağladığı önemli katkıları sıkça dile getiriyor. Başkan Dinçer, kulübün sadece sportif başarılarına değil, aynı zamanda şehrin sosyal ve kültürel yaşamına da önemli katkılarda bulunmasını önemsiyor.

 

 

Aksaray’ın spor kültürünü güçlendirmek amacıyla atılan bu adımlar, şehirdeki spor camiasında birlik ve beraberliği pekiştiriyor. MOTOLUX 68 Aksaray Belediyespor, 2024/2025 sezonunda kırmızı grupta mücadele edecek. 18 takımdan oluşan grupta temsilcimiz MOTOLUX 68 Aksaray Belediyespor devreyi Karacabey deplasmanında kapatacak.

Bülten