Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer soyunma odasına inerek oyunculara moral verdi

Aksaray Belediyespor, ligde oynadığı

Aksaray Belediyespor, ligde oynadığı son beş müsabakada sıfır çekmişti. Ligin 14’ncü haftasında sahasında Somasporu konuk eden Aksarayspor, karşılaşmanın 2’nci dakikasında 1-0 öne geçmişti.

Karşılaşmayı izlemeye gelen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer karşılaşmanın ilk devresi 1-0 sona erince, devre arasında Aksaray Belediyespor takımının soyunma odasına girerek futbolculardan bu maçtan galibiyet almalarını özellikle istedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer devre arasında soyunma odasına inerek futbolculara, soğuk havaya rağmen taraftarların her zaman yanlarında olduklarını, Aksaray Belediyesi olarak da her zaman takımın yanında olduklarını belirterek, “sizlere bizler de taraftarlarımız da güveniyor. İkinci yarıda oyununuzu daha da kaliteli hale getirerek galibiyet almanızı istiyorum. Sizlere güveniyoruz. Soğuk havada alacağınız galibiyetle bu şehri ısıtabileceksiniz” sözlerine yer verdi.

Karşılaşmanın sonunda da Aksaray Belediyespor 5 haftalık mağlubiyet serisine son verip, Somaspor önünde 2-0 galip gelerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, “altın değerinde 3 puan bizim” diyerek, “Somaspor ile oynadığımız kritik mücadeleyi 2-0 kazanan Takımımızı tebrik ediyorum. Takımımıza güveniyoruz, yanında olmaya devam edeceğiz. Bu takımı zor şartlarda büyük mücadeleler ve fedakârlıklarla buraya getirdik. Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.,

Haber: Avni Kuru