Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; Son noktayı koydu ve yasakladı!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN İSRAİL’E BOYKOT:

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN İSRAİL’E BOYKOT:
Evliyalar Şehri Aksaray olarak Filistin’in yanındayız!

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi’ne ait tesislerde ve sosyal marketlerde İsrail destekçisi ürünlerin satışının ve dağıtımının yasaklandığını duyurdu.

İşgalci İsrail, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını 28 gündür zalimce sürdürüyor. Elektrik, su, yiyecek ve yakıt sağlanmayan bölgede Filistin halkı yaşam mücadelesini zorluklarla sürdürüyor. Çocuk katili İsrail’i fonlayan markalar Türkiye genelinde büyük bir tepkiyle boykot edilirken, Aksaray Belediyesi de toplumun bu duyarlılığına kayıtsız kalmadı. Aksaray Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer, İsrail’i destekleyen markaların Aksaray Belediyesi’ne ait tesislerde ve sosyal marketlerde satışının ve dağıtımının yasaklandığını bildirdi.
Başkan Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aksaray Belediyesi’ne ait tesislerimizde ve sosyal marketlerde İsrail destekçisi ürünlerin satışı ve dağıtımı yasaklanmıştır. Evliyalar Şehri Aksaray olarak Filistin’in yanındayız. Belediyemize ait sosyal tesislerimizde işgalci İsrail’e ait markaların ürünlerine yok. Zalimliğe ve haksızlığa karşı duruşumuz net ” ifadelerini kullandı.

Haber: Ağustos GERÇE