Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanımız Aksaray’a gelecek

AK Parti Aksaray Belediye
  1. AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer seçim yolunda ilk adımı attı

Aksaray’da 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi heyecan dorukta. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da düzenlenen bir programla AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Evren Dinçer, bu önemli süreçte ilk adımı atan isim oldu.

AK Parti Aksaray il teşkilatı, bu önemli gelişmeyi partisi binası önünde düzenlenen bir programla kamuoyuna duyurdu. İl Başkanı Hamza Aktürk ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Evren Dinçer, Aksaray’a girişinde vatandaşlar tarafından alkış ve meşalelerle selamlandı.

 

Aksaray Belediye Başkanlığı için tekrar aday olan Dinçer, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Aksaray’da yeniden başlıyoruz. Heyecanlıyız, onurluyuz, gururluyuz. İlk günkü aşk ve heyecanla yine karşınızda olmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdik. İnşallah sizlerin duası ve desteğiyle, teşkilatımızın desteğiyle Aksaray’ımızın yine beş yıllık yönetimine talip olduğumuzu beyan ediyorum.”

Belediyecilik anlayışında hizmeti ön plana çıkaran Dinçer, Aksaray’ın ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmek için kararlı olduklarını vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aksaray ziyaretine dair planları ve güvenlik kuvvetlerimize desteklerini de dile getirdi.

Toplantıda ayrıca Pençekilit Harekatı ve terörle mücadelede aktif rol oynayan güvenlik güçlerine yönelik dua ve El-Fatiha okundu.

Evren Dinçer’in adaylığının açıklanması, AK Parti’nin seçim sürecine hızlı bir başlangıç yaptığını gösteriyor. Dinçer, Aksaraylı vatandaşlardan destek isteyerek, birlikte daha yaşanabilir bir Aksaray için el birliğiyle çalışma sözü verdi. Seçim kampanyası sürecinde vatandaşlarla daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmayı planladıklarını belirtti.