Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer, “Kadın gücünün ve emeğinin yanındayız”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, il içerisindeki ziyaretleri kapsamında bu kez de Hanımeli Pazarındaki bir vatandaşın hikayesine ortak oldu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında her Çarşamba ve Cumartesi günleri faaliyet gösteren Hanımeli Pazarında el emeği ürünler üreten Nuriye Hanım’ın hikayesini paylaştı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Hanımeli Pazarımızda başlayan yemek yolculuğu ile günlük 4000 kişilik yemek üreten Nuriye Hanımın OSB’de faaliyet gösteren “Aknur Caatering” yemek fabrikasını ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, kendisine ve çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Kadın gücünün ve emeğinin her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Aksaray’ımızdaki kadın girişimciler, hayallerini gerçeğe dönüştürerek hem kendi hikayelerini yazıyor hem de ekonomimize değer katıyor” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından OSB’de gerçekleşen bu ziyaret, kadın girişimcilerin desteklenmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe