Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer, İstanbul yolcusu kalmasın

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) derece elde eden öğrencilere desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Dr. Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı öğrencileri 3 günlük unutulmaz bir İstanbul gezisiyle ödüllendirdi.

Öğrencilerin başarılarının sadece kendilerini değil, aynı zamanda şehirlerini de gururlandırdığını ifade eden Başkan Dinçer, “YKS’de derece yaparak bizleri ve şehrimizi gururlandıran gençlerimizi 3 günlük İstanbul gezisi için uğurladık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Aksaray Belediyesi’nin eğitim ve gençlerin gelişimine verdiği önemin altını çizen Dr. Evren Dinçer, öğrencilere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Başkan Dinçer’in bu anlamlı jesti, gençler arasında büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılandı. İstanbul’a yapılan bu özel gezi, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırmanın yanı sıra ödüllendirici bir deneyim yaşamalarını sağladı.

Başkan Dinçer’in girişimleri, Aksaray’ın eğitim alanındaki atılımını desteklemeye devam ederken, gençlerin geleceğe umutla bakmasına da katkı sağlıyor. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin gençlerin motivasyonunu artırarak başarılarını teşvik ettiği göz önüne alındığında, Aksaray Belediyesi’nin bu tür örnekleri çoğaltması bekleniyor.

Başkan Dr. Evren Dinçer, YKS’de derece elde eden öğrencilere yönelik bu ödülünün, sadece bir geziden çok daha fazlasını ifade ettiğini belirtirken, öğrencilere verdikleri emeklerin takdir edildiğini ve desteklendiklerini hissettiklerini dile getirdi. Aksaray Belediyesi’nin “İstanbul Yolcusu Kalmasın” projesi, gelecek yıllarda da öğrencilere ilham olmaya devam edecek gibi görünüyor. Haber; Ağustos Gerçe