Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer Isparta’da: Cam Teras’a esprili yaklaşımı olay oldu!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde Isparta’da düzenlenen “Deneyim Paylaşım” başlıklı istişare toplantısına katılım sağladı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Isparta’da bir otelde düzenlenen “Deneyim Paylaşım” başlıklı istişare toplantısına katılan Başkan Dinçer toplantıda, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Isparta milletvekilleri, AK Parti il ve ilçe başkanları, Niğde ve Karaman Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.

“Deneyim Paylaşım” toplantısı kapsamında Isparta’ya giden Başkan Dinçer, Isparta Valisi Aydın Baruş ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i de makamlarında ziyaret etti. Ayrıca Isparta’da esnafları da ziyaret eden Başkan Dinçer, Isparta’nın içerisinde gezmeyi de ihmal etmedi. Isparta Belediyesi tarafından inşa edilen Kirazlıdere Cam Terası da ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı esprili bir paylaşımla bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Dinçer yaptığı paylaşımda; “Isparta ziyaretimiz sırasında Cam Teras’ı da ziyaret ettik. Bir Ihlara Cam Terasımız kadar güzel olamasa da çok beğendik.” İfadelerine yer verdi.

Hakan Hidayet Deniz