Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; Her fırsatta gurbetçilerimizle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor

Batı İngiltere Gönüllüleri Derneği

Batı İngiltere Gönüllüleri Derneği Başkanı Özkan Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile Aksaray’da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Gurbetçilerin yoğun olduğu bu kentte yapılan görüşmede, Aksaray’daki hizmetler ve gurbetçilerin katkıları ele alındı.

       

Başkan Dinçer, toplantıda yaptığı konuşmada, “Aksaray, ülkemizin en fazla gurbetçisi olan illerin başında geliyor. Gurbetçilerimizle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Şehrimizi dışardan gözlemleme şanslarına sahipler ve bizler için fikirleri, görüşleri son derece önemli. Bu nedenle mümkün olan her fırsatta gurbetçi hemşerilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bugün kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm gurbetçi hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” dedi.

Batı İngiltere Gönüllüleri Derneği Başkanı Özkan ise şunları ifade etti: “Gurbetçilerle olan gönül köprüsünü koparmayan bir Başkanımız var ve bu anlamda gurbetçiler olarak kendimizi şanslı hissediyoruz. Başkanımızın düzenlediği gurbetçi buluşmaları ve yaptığı yurt dışı ziyaretleri bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Gösterdiği yakın ilgiden dolayı tüm gurbetçilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Bilindiği üzere, Batı İngiltere Gönüllüleri Derneği, İngiltere’de pek çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor ve özellikle Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde yardım kampanyası düzenleyerek büyük ses getirmişti. Aynı zamanda uluslararası bir dernek unvanına da sahip olan Batı İngiltere Gönüllüleri Derneği, gurbetçilere ve topluma verdiği destekle önemli bir misyon üstleniyor.

Haber Merkezi