Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer çocuklara müjdeledi; Yakında açılışı yapılacak

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen merkezler arasında yer alması beklenen Çocuk Aktivite Merkezi’nin yakın zamanda çocuklarla buluşması bekleniyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi, çocukların sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak ve onların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için Çocuk Aktivite Merkezi Projesine başlamıştı. Geçtiğimiz yıl başlanan çalışmalar kapsamında, Çocuk Aktivite Merkezi inşaatının son aşamasına gelindiği duyuruldu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Geleceğimizi aydınlatacak şey; Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdır…

Çocuk Aktivite Merkezimizde sona yaklaşıyoruz. Çocuklarımızın keyifle vakit geçirebileceği, eğlenirken öğrenebileceği birçok etkinlik alanını burada bulabilecekler. Açılışımızı çok yakında hep birlikte yapacağız” ifadelerine yer ver vererek, Çocuk Aktivite Merkezinin yakın zamanda açılışının yapılacağını vurguladı.

Aksaray’da yapılan bu projeler, şehre artı bir değer olarak kazandırılması ve çocukların verimli şekilde vakit geçirmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe