Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; “Başarının sırrı işimizi severek yapmamızdan geliyor”

Belediye Başkanı ve Belediye

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, “Bu şehri sadece yönetmiyor, aynı zamanda seviyoruz. Aksaray’ımıza değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları sırasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaşırken ikinci döneminde Aksaray’da Gerçek Belediyecilik parolasıyla çalışacağını söyledi.

Son 5 yılda Aksaray’da 10 Milyar değerinde 125 projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dinçer, sunduğu hizmetlerle şehre sayısız eser kazandırdı ve özellikle sosyal hizmet politikalarında gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiledi.

“Başarımızın sırrı, işimizi severek yapmamızdan geliyor” diyen Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının devamında; “Her bir projemizin temelinde insan var. İnsan odaklı projeler hayata geçiriyoruz. Şehrimize ve halkımıza daha iyi ve güzel hizmet etme adına taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. Ve bu sorumluluğu da severek, isteyerek ve kalpten yerine getiriyoruz. Başarımızın temelinde işimizi severek yapmamız var” dedi.

Kent halkını doğrudan ilgilendiren projelere ve yatırımlara her zaman destek vermeye hazır olduğunu beyan eden Belediye Başkanı Dinçer, yeni döneminde de geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini açıkladı. Başkan Dinçer açıklamasında “Eğitim, kültür ve sanat alanlarında yatırımlar yaparak gençlerimizi desteklemek, onlara daha iyi bir gelecek sunmak da önceliklerimiz arasında. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin potansiyelini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için üzerimize düşen neyse onu yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Aksaray’ı daha güzel bir şehir haline getirmek için durmadan çalışacağının altını çizen Başkan Dinçer, “Aksaray’ımızı sadece yönetmiyor, aynı zamanda çok da seviyoruz. Şehrimize hizmet etme sevdamızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Yeni dönemimizde de yeni projelerle Aksaray’ımızı yeni Yüzyıla hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni