Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; “Atıkları doğru yere atarak destek olun”

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan temizlik çalışmaları kapsamında önemli açıklamalar yapıldı. Buna göre, Sanayi Mahallesinde genel temizlik çalışması yapıldı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi’nin  şehrin farklı noktalarında düzenli olarak gerçekleştirdiği çalışmalardan birisi olan genel temizlik çalışması, şehrin farklı noktalarında yapılmaya devam ediyor. Son olarak Sanayi Mahallesinde çalışmalarını icra eden belediye ekipleri, bu kapsamda Aksaray’daki hijyeni temin etmek istiyor.

Vatandaşlar ve özellikle de çocukların sağlığı için önem arz eden şehir temizliğinin, belediye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar tarafından da sağlanması bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Sokaklarımızı, mahallelerimizi ve ortak alanlarımızı temizleyip, daha sağlıklı ve güzel bir yaşam alanı oluşturuyoruz… Ekiplerimiz; Sanayi Mahallesinde, genel temizlik çalışması yapıyor.  Ekiplerimiz özveriyle çalışırken sizler de atıkları doğru yerlere atarak bizlere destek olun” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe